Åter till vardagen – var dag

Åter till vardagen

Solen skiner idag och jag börjar jobba lite smått hemifrån. Upptäckte att semestern började ta slut när nya PS! kom i brevlådan. Den vi gjorde klart i början av sommaren. Den kom precis rätt – nu när jag behöver lite nytändning och kraft att komma igång med ett projekt jag håller på med. En av artiklarna handlar just om hur man får mer kraft, glädje och lust på jobbet genom att hitta det som driver just mig att jobba. Och jag vet att frihet och omväxling är två saker som gör mig glad och får mig att arbeta bra. Och det har jag verkligen.

Vad driver dig? Är du en traditionell karriärtyp som föredrar pengar, titlar och makt? Eller är du experten som helst vill fördjupa dig inom ett ämne? Eller är du som jag, en episodiker som drivs av omväxling, oberoende och som mår bra av förändring?

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*