PS! – en bloggs födslovåndor

PS

Jag hade en idé om att tidningen PS! ska ha en blogg, som jag skulle skriva. Bloggen blev klar och dataavdelningen skrev en liten välkomsttext. Det var en månad sedan! Varför har mina texter dröjt? Ja, det är lika bra att erkänna, jag drabbades av prestationsångest. Det första inlägget måste ju vara jättebra, tänkte jag, och så där klokt som någon som sysslar med personlig utveckling ska vara. Innan jag började ville jag också lära mig allt om bloggeri så det skulle bli perfekt från början.

Ikväll bestämde jag att det måste bli gjort – det första inlägget, fast jag inte alls hunnit tänka eller lära mig allt. Då slog det mig att jag har precis det som vi på tidningen PS! vill att läsarna ska släppa – nämligen orimliga krav. Så för att leva som jag lär får ni här det första, helt ogenomtänkta och impulsiva inlägget.

Välkomna tilltidningen PS! blogg och till mig.

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*