Allt före jul eller?

Att prioritera är en konst

Att prioritera är en konst. Och idag är jag nästan konstnär. Jag ska ha julafton hos mig, så de senaste dagarna har jag gjort jul; lagt in sillar, fixat gran, gjort julgodis och saffransbullar etcetera. Inspirerad av Ernst gjorde jag och dottern tom en egen krans av granris! Visst är den fin 🙂

Nu luktar det granris, nejlika, saffran, apelsin och pepparkaka hos mig. Och dottern bara längtar – en dag till – världens längsta.

Mitt i allt detta julstök hade jag bestämt mig för att måla om matbordet. Så i går kväll tvättade jag det och slipade. Men alltså vad tänkte jag på!?!? I morse drog jag på mig målarkläder och ställde mig i fixarrummet i källaren och stirrade på bordet och då kom plötslitgt ordet prioritera upp i mitt huvud. Man kan ändra sig, kom jag på. Och bestämde att bordet får ha en väldigt lång duk över sig på jul och bli målat sen – i en oviss framtid.

Varför är det så svårt att prioritera bort saker???

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*