Att göra någon ledsen…

Göra någon ledsen

Vi skriver ofta att ett sätt att stärka sin självkänsla och må bra på, är att stå upp för det man tror på och för det som är viktigt för en. Och det är ju lätt så länge man inte får motstånd. Men om du ska stå upp för dina värderingar och det du tror är rätt, fast du vet att någon annan blir ledsen eller arg på dig – då är det inte lika lätt.

Det fick jag själv prova på igår. Jag var tvungen att avsluta en kontakt jag haft, trots att jag visste att hon både skulle bli arg och ledsen på mig. Även om det var jobbigt och smärtsamt, så känner jag mig ändå lie nöjd idag, eftersom jag vet att jag gjort rätt och stått upp för det som är viktigt för mig.

Och chefredaktör som jag är, kan jag ändå konstatera att det är ute i verkligheten den riktiga personliga utvecklingen finns, inte på några tidningssidor. Men förhoppningsvis kan sidorna ändå inspirera att våga mer i verkligheten.

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*