Hur står man ut med snön och kylan?

Denna vinter är en utmaning för alla

Denna vinter är en utmaning för alla som försöker se ljust på livet och inte gnälla. Särskilt för oss som bor i hus och har en lång resväg till jobbet.  Snöskottning så man blir galen, skotta snö på taket, uthus som hotar att rasa av snömassor, inställda bussar, rusande t-banetåg, hala vägar och extrema bilköer. Inomhus har jag 17 grader och ena ytterdörren får man knappt upp sedan lördagens snöstorm. Och värmepumpen gillar inte alls kylan. Grannens vattenrör har varit frusna i två månader, de duschar på jobbet.

Vi på PS! skriver om att gilla läget och acceptera det man inte kan förändra. Att välja tankar som ger energi istället för de tankar som tynger ner.  Jag har lite svårt för att lyckas med det just nu.

Hur gör ni andra för att stå ut?

Och jo, jag vet, det här är lyxproblem. Jag har värme, jag har mat, jag är inte jordbävningsdrabbad, jag är rik och jag har vänner. Ändå blir jag väldigt frustrerad över all denna snö och kyla som gör att vardagen inte riktigt fungerar…
Så läsare – snälla kom med tips och råd för hur jag kan lyckas ägna mig åt vettigare saker än att vara frustrerad över vädret!

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*