Jag är bra!

Bra som jag är

Jag har en ny idol och det är min dotters fröken Anna. I kväll var det glögg, korv, julmust och uppträdanden i skolan. Barnen sjöng och spelade otroligt bra, det är en dans- och musikskola. Sedan berättar Anna att hon tycker det är så viktigt att barnen har bra självkänsla och självförtroende – annars lär de sig ingenting. De har ägnat mycket tid åt att prata om det.

Så vad behöver vi? frågade hon barnen och de 60 elvaåringarna skrek – Kärlek! Och vad säger ni om er själva? Och barnen dunkade sig tre gånger med handen på bröstet och skrek: Jag är bra!

Hon pratar med eleverna om att de ska våga utmana sig själva och våga göra saker de inte tror de vågar.

– Och säger jag så, då måste ju jag också våga utmana mig. Det är jätteläskigt, jag är ju inte musikfröken. Men jag har skrivit en låt som jag tänker sjunga.
Sa Anna, och sjöng en underbar sång till eleverna om hur mycket energi hon får av dem och hur härligt hon tycker det är att gå till skolan varje morgon för att möta dem!  Barn och föräldrar jublade!

Tänk att ha en sådan arbetsledare! Wow! Jag är så tacksam över att min dotter har det. Själv ska jag banne mig ta och skriva en sång till PS! personal! Eller kanske något annat…

 

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*