Kämpigt inför jul? Slappa av och ha kul

Det är så stressigt inför jul

Det är så stressigt inför jul, så det känns jobbigt att resa bort en vecka nu, gnällde en vän i helgen när hon strax skulle iväg till sol och bad en vecka. Jag tänkte på henne i morse och om konsten att göra julen till något kul istället för stressigt.

Vi har en liten låda på kontoret med inspirationskort, som vi fått. Jag drog ett kort i morse.

Jag slutar kämpa så hårt – stod det.

Och på baksidan:
Livet är menat att vara roligt, lekfullt och magiskt.

Jag släpper Luther och Jante och bejakar lusten och passionen.

Jag tar min favorit igen – den tål att upprepas ofta:
Livet är menat att vara roligt, lekfullt och magiskt….

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*