Misslyckad eller modig?

Misslyckad eller modig?

Det har sina anledningar till att jag inte skrivit på ett tag. Jag brukar ju mest skriva på kvällar och helger, men nu har dem varit fulla av annat. Det där andra är att jag ska sälja mitt hus. För tre år sedan förverkligade jag en gammal dröm, att bo lantligt nära stan. Det var underbart – till en början. Men när vi fick resa buss och tunnebana i en dryg timme vardera riktning var det inte lika roligt längre. Pendlandet och snöskottandet har tagit död på glädjen. Så jag bestämde mig för att göra livet enklare och flytta tillbaka till stan.

Det är intressant att se hur människor reagerar olika. Endel beklagar att jag misslyckats, medan andra säger att jag ju ändå provade att testa min dröm i verkligheten. Att jag är modig. Och så är det ju med drömmar – man måste testa dem mot verkligheten för att se om de bär. Den här drömmen bar inte just nu. Men vem vet – kanske en annan gång!

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*