Munken som sålde sin ferrari!

Munken som sålde sin ferrari!

Köp PS! och få boken Munken som sålde sin Ferrari på köpet! Robin Sharma gick själv från att vara stjärnadvokat till att bli coach, författare och föreläsare inom personlig utveckling. I boken berättar han om en annan (?) stjärnadvokat som efter en hjärtinfarkt försvinner för att sedan dyka upp efter tre år totalt förändrad efter att ha tillbringat tiden med visa kvinnor och män i Himalaya. I samtal med en vän berättar han om vad som är viktig i livet. Vad tror ni att det är? En Ferrari?

I tidningen lottar vi också ut två eftertraktade biljetter till ett heldagsseminarie med Robin Sharma själv i Göteborg den 11 september. Jag är också där…

Munken som sålde sin Ferrari : en berättelse om att uppfylla sina drömmar och förverkliga sig själv

av Robin Sharma

En arrogant värsting till stjärnadvokat, Julian Mantle, bränner ljuset i båda ändar och får en hjärtinfarkt i rättssalen. Tre år senare dyker han upp igen, totalt förändrad. Från att ha varit femtiotre år och sett ut som sjuttio är han nu tre år äldre, men ser ut som trettiofem. Under sin frånvaro har han nämligen vistats i en liten bergsby i Himalaya tillsammans med ”the Sagers of Sivana”. Dessa visa män (och kvinnor) är ett gammalt folk som känner till hemligheten med ett upplyst, lyckligt, framgångsrikt liv. Under en lång natt berättar han om sitt nya liv och om nyckeln till upplysning för vännen och kollegan John.

Munken som sålde sin Ferrari är en fängslande och underhållande skildring av en yttre och inre resa, där österländsk mystik möter det västerländska framgångstänkandet. Lättläst som en roman är denna bok som lovordas av bland andra Paolo Coelho (författare till Alkemisten): ”The Monk Who Sold His Ferrari is a captivating story that teaches as it delights.”

Christina Doctare har läst boken :
Munken som sålde sin Ferrari är en spännande bok. Den visar på att det är möjligt att ändra sitt liv, och att omvändelse är en livsnödvändighet om man vill leva vidare när man sett döden i vitögat. Att läsa den här boken är en ren njutning!”

Munken som sålde sin Ferrari har hittills översatts till tjugo språk och kommit ut i trettio länder.

Översättning Cecilia Lyckow Bäckman

Robin Sharma är från början advokat och numera en synnerligen eftersökt föreläsare och coach inom områdena livsstil, personlig utveckling och personligt ledarskap. Han är 41 år, singel och har två barn. Han har skrivit sju internationella bestsellers, ingen av dem tidigare utgiven på svenska, och hans böcker läses och älskas av alla möjliga människor; lärare, Hollywoodskådisar, studerande, brittiska kungahuset, rockstjärnor samt enligt uppgift en israelisk astronaut! Se även hans hemsida www.robinsharma.com.

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*