Sluta kämpa – Gilla läget!

Gilla läget!

Bilköer i hettan hem och alla satt i den kokheta bussen och suckade. Myggbetten från helgen kliade. Superhungrig, var jag men hade inte bestämt vad vi skulle ha till middag. Klart läge för gnäll och irritation alltså. Men så tänkte jag att jag om någon borde föregå med gott exempel. Särskilt som vi nu har ett jobb i tidningen om att gilla läget när man ändå inte kan göra något åt det. Jag påverkar gärna sådant som går att göra något åt. Men i bland gnäller jag för saker som jag faktiskt inte kan göra något åt. Det tar ju bara en massa energi. Så jag påminde mig själv om vad vi skrivit för överlevnadsguide åt dem som vill gilla läget.

Här är den:

  • Sluta jämföra dig med andra
  • Stärk dig själv
  • Var positiv
  • Var tacksam
  • Släpp kontrollen
  • Styr dina tankar
  • Kompromissa
  • Ge upp
  • Släpp dina höga ideal!

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*