Små myrsteg tillsammans mot stress

Små myrsteg

Varje Juni innan semestern är det alltid så otroligt mycket (Tänk att man inte lär sig…). Man ska jobba in semestrar, ta tag i allt man inte hunnit under våren, se till att det är hyfsat rent i mailboxar och inkorgar och annat, så man verkligen kan vara ledig. Och samtidigt är det en massa aktiviteter i dotterns skola, kalas och middagar och man måste ju bara ses innan sommaren kommer.

OM jag skulle tänka på allt jag ska göra innan semestern skulle jag bli galen, tror jag. Så jag har bestämt mig för att bara koncentrera mig på en sak i taget, beta av en liten sak och ta små myrsteg fram. Och då tänkte jag på de här myrorna jag plåtade förra sommaren. Det är ett gäng små små myror som bär en stor brödbit. De bar den tillsammans först på en plan yta, och sen upp, rakt upp, för ett liten mur, för att sedan fortsätta en bit till sitt bo. Och där satte sig alla på den och delade den i små pyttebitar och tog in i myrbot. Och fast de var så små och tog små myrsteg. Så gick det förvånansvärt fort. Så just nu ser jag mig som en del i ett litet men starkt myrsällskap som hjälps åt för att fixa så ni får fina nya fräscha PS! även i sommar!

 

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*