Storstädning i själen

Rensa själen

Nu är det dags att rensa själen. En inre storstädning gerplats till nytt. För några år sedan skrev alla om boken Rensa i röran med Fengshui. Jag var en av alla som blev frälst och började rensa bland alla prylarhemma. Det gav mig både energi och en massa pengar. Men nu verkar det som om det är dags för själen. Tyvärr tror jag inte mitt själsliga bråte har lika stort ekonomiskt värde som mina ärvda möbler, men man vet aldrig…

Det var i helgen jag blev påmind om den där utrensningen. Jag var ute och gick med ett gäng grannar. En avdem höll på med ett utrensningsprojekt. Hon hade börjat med alla prylar ochskulle sedan rensa gammalt skräp i själen. Jag kände henne bara ytligt och honvisst inte att jag jobbar på PS! och inte heller att vi i vårt aktuella nummerhar en artikel om hur man rensar i sin inre röra med  hjälp av feng shui. Lustigt sammanträffande!

Feng shui har tre principer man kan använda vid själslig rensning:

  • Tillför sådant som stärker och ger dig energi – nya vanor, vänner som stöttar eller nya sätt att tänka.
  • Undvik allt som stjäl energi.Tacka nej till sådant du inte gillar och hushålla med dina krafter – då orkar du göra det du tycker om.
  • Röj bort sådant som hindrar dig– släpp taget, be om förlåtelse, bryt upp, skapa nytt eller börja om.

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*