Var dig själv!

Body-Jet

Ibland blir jag så trött på ytligheter. Nu skriver aftonbladet om att man snart kommer kunna flytta fett från låren till brösten för att de ska bli större. Det känns rätt tröttsamt. Det är knappast större bröst de flesta kvinnor behöver, utan bättre självkänsla och självförtroende.

PS! har tillsammans med Dove startat var dig själv priset för kvinnor som vågar vara sig själva. Priset delas ut den 1 februari i Stockholm. Du kanske fortfarande nominera kvinnor till priset – kvinnor som är sig själva. som bortser från stereotypa kvinnoideal och skapar sina egna. Lär mer här och nominera. Ge fler chansen att vinna. Du kan nominera både kända och okända kvinnor!

Stamceller kan ge större bröst

Ditt lårfett kan bidra till större bröst – en utveckling som gjorts möjlig med forskning på stamceller. Nu finns den nya metoden i Sverige.
Implantaten kan vara på väg ut.

Lucy Mead, 23 år, blev nyligen Storbritanniens första kvinna att få större kupa med kroppseget fett. Vävnad flyttas från exempelvis rumpan till bysten, och sedan fixeras den på plats med hjälp av stamcellerna. Detta kan göras med lokalbedövning och väntas ge implantatkirurgin stor konkurrens om några år.

Nu har den nya metoden, som kallas Body-Jet, kommit till Sverige. Metoden innebär en fettsugning och fettransplantation i ett, där man tar fett från mage eller lår och flytta till bröst eller stuss. Den sägs även ha mindre bieffekter än traditionell fettsugning som förstör fettcellerna och kräver en längre återhämtning.

 

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*