Vill du ha mer livsenergi?

Livsenergi

Jag har just skrivit klart en artikel till nästa nummer om hur man får mer flow – alltså stunder då livsenergin och kreativiteten bara flödar. Det enklaste (?) rådet är att göra saker som inspirerar dig och få in mer i livet av det du älskar, blir glad av och mår bra av. Det låter ju rätt så självklart – eller? Jag funderade på vad jag behöver mer av som jag blir glad av och kom fram till att det är att träffa glada varma vänner oftare, dansa mer, spela teater, sjunga, träna och gå oftare på konserter, teater och annat som ger en intellektuell och kreativ kick. Lite mer kärlek är säkert också bra för livsenergin..  Och det ser bra ut för mitt flow de närmaste veckorna; flera middagar med vänner, teater och två konserter.

Vad blir du glad av? Berätta, så kan jag och andra får lite nya fräscha idéer.

Förresten kanske ni kan hjälpa mig? På fredag ska vi ut på en försenad julmiddag med jobbet. Har ni några tips på ställen i Stockholm för folk över 30 där man både får god mat, bra musik och dans? Sången och teatern kan jag stå för själv 😉

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*