Få en coachtimme!

Coach, Jaana Lindström

Vill du ha en timmes gratis coachning? PS! har en ny coach, Jaana Lindström, som är utsedd till Sveriges coolaste coach.  I varje nummer av PS! presenterar vi en coachning med Jaana, för att läsarna ska få se hur det går till och få med sig samma verktyg som den som coachas.

För att vara med skriver du till oss med en tydlig fråga du vill jobba med, ditt namn, din adress, ditt telefonnummer och din ålder.

Du ska kunna avsätta en timme med Jaana, och efteråt ha telefonkontakt med redaktionen för att kort följa upp hur det gått för dig. Din coachtimme publiceras i tidningen, men du får vara anonym.

SÖKER DU EN LIVSCOACH, KARRIÄRCOACH ELLER EN JOBBCOACH?

  • Vill du ha en förändring men vet inte vad du vill?
  • Eller vill du byta arbetsområde, men vet inte till vad?
  • Eller vill du hitta en bättre balans mellan arbete och liv?
  • Eller vill du söka nytt jobb och behöver ett bra CV?
  • Eller vet du vad du vill göra, men har inte vågat ta steget?

Det är bara några exempel på varför du kan behöva en coach. Coachingen hjälper dig att hitta det du verkligen brinner för och att våga ta språnget.

Coachingen leder till klarhet över vad som är rimligt, men också vad som kan bli möjligt. Coachingen ger dig nya handlingsalternativ och beslutskraft. Prioriteringar beslutas, hinder elimineras och konkreta resultat uppnås.

MÖTESFORM

Första mötet är till reducerat pris då en behovsinventering och personlig intervju görs. Efter det tar du beslut om coaching är rätt för dig. Programmets längd brukar vara på 4 månader och vi träffas två gånger i månaden. Personliga möten görs på mottagningen på Järntorget 78 i Stockholm, på telefon eller Skype om det passar dig bättre.

KVALITETSGARANTI

4Colours har elva års erfarenhet av coaching. Jaana är certifierad PCC Coach (ICF), är utbildad Executive Coach vid Academy of Executive Coaching, har en MBA Master of Business Administration och är Diplomerad Bildterapeut och Certifierad Framtidsstrateg. Dessutom har hon fått Silver respektive Brons på Svenska Mästerskapen i Coaching. 4Colours har också andra kvalificerade coacher i sitt nätverk som vi rekommenderar beroende på vad du behöver.

 

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*