Marie Richardson – en perfekt bohem

Marie Richardson

Marie Richardsons prestationsångest fick henne att alltid förvänta sig det värsta. I PS! berättar hon om hur hon hanterar de egna kraven. Men hon säger själv att hon tycker så illa om alla reportage om kvinnor som säger ”Förr var jag svag, men nu är jag stark”. Människor är inte så enkla. Hon berättar gärna om sin oro och vardagstjafset med maken skådespelaren Jakob Eklund. Och det är väl långt ifrån perfekt.

– Det kan bero på att mina krav inte handlar om att jag ska vara tjusigt perfekt. Jag vill vara bohemiskt perfekt, så där härlig öppen och fri och genomsund och spontan, säger hon i intervjun i senste PS! Jag kan känna igen mig i den motsägelsen, bilden av bohemen…

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*