Rösten är själens spegel!

Min röst har avslöjat mig!

Min röst har avslöjat mig! Jag har låg energi, men det vill jag helst inte ska synas. Men sex veckor i flyttlådor och renoveringskaos börjar ta ut sin rätt.Samtidigt förbereder jag ett föredrag på bokmässan om min bok Mod! Jag har fått hjälp av specialisten på röst- och scenframställning Sophie Tolstoy Regen på Ledarstudion. Hon märkte ju förstås direkt att min energinivå var låg och hjälpte mig att hitta tillbaka till den kraft jag har inombords.

Det är otroligt spännande att se hur rösten påverkar och avslöjar oss. Men det mest spännande var hur hon kunde få min energi att öka, tack vare röstövningar och träning. Bara genom att prata med mer kraft, känsla och styrka, fick jag energi. Min slutsats är att vi alltså kan påverka vår sinnestämning genom att förändra hur vi pratar, rör oss, andas och låter. Spännande!

Ledarstudion var helt rätt ställe för mig just nu! De hjälper och stöttar människor att med mer passion möta och hantera utmaningar. De har redskapen som gör dig mer närvarande och äkta. Att de arbetar tillsammans med proffs från teatern gör det hela ännu mer intressant och roligt!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*